Menu overslaan en naar de inhoud gaan
U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
De vastgoedonderneming bv
De vastgoedonderneming bv

Richtprijs:

€ 275 000

Waarom verkopen André en Linda?André en Linda kochten deze woning als investering. Ze verhuurden steeds de woning en het handelsgelijkvloers. Echter zijn ze op een leeftijd gekomen waarbij ze al eens nadenken over hun successieplanning. Dit is de reden waarom ze het handelshuis (winkel/bureau + appartement) verkopen.

Over de woning


De woning heeft 2 busnummers. Een voor het handelsgelijkvloers en één voor het bovengelegen duplex appartement. Zoals het hoort, zijn ook alle tellers voor elektriciteit en gas gesplitst.
Deze woning biedt niet alleen de mogelijkheid om je eigen zaak te runnen, maar ook om boven je bedrijf te wonen of het appartement te verhuren voor extra inkomsten. Wens je er een klassieke woning van te maken, dan kan dit uiteraard ook. We lichten je onderstaand alvast graag de huidige indeling toe.

De vastgoedonderneming bv
De vastgoedonderneming bv

Het appartement

 

Het appartement is voorzien van een inkomhal met afzonderlijk toilet. De leefruimte is mooi groot en lichtrijk. Door het schuifraam kan je het grote en zuid gerichte terras betreden. De afzonderlijke keuken is naast de leefruimte gelegen en uitgerust met heel wat kastruimte.
Op de verdieping zijn er 2 ruime kamers en een badkamer (ligbad met douchefaciliteit, dubbele lavabo en toilet). Via één van de 2 slaapkamers kan je nog een ruime opbergzolder bereiken.

Wandel virtueel door het appartement.

 

 

Het handelsgelijkvloers
Het handelsgelijkvloers is ca. 70m² groot en voorzien van een groot raam aan de straatzijde. Achteraan het pand is er een afzonderlijke ruimte met 2 afzonderlijke toiletten en een kitchenette. Ook is er een klein terras voorzien.
Wandel virtueel door het handelsgelijkvloers.


 

De vastgoedonderneming bv
De vastgoedonderneming bv

Over de tuin


Zoals aangegeven hoort er bij het handelspand een klein terras. Het appartement beschikt over een groot terras en een Z-gerichte tuin met tuinberging.


 

De ligging


Het pand is gelegen in het hartje van Lievegem, op een boogscheut van de Markt en dus nabij alle faciliteiten die je als gezin nodig hebt. Wens je een commerciële activiteit uit te baten op het gelijkvloers, dan is dit de ideale plaats door zijn centrale ligging. 

De vastgoedonderneming bv
De vastgoedonderneming bv

Extra informatie

 
  • Het appartement is op heden verhuurd aan een heel correcte huurster voor een bedrag van € 700 per maand.
 
  • Het handelsgelijkvloers is momenteel niet verhuurd, een bewuste keuze om je als koper de mogelijkheid te geven om het zelf te bewonen of te gebruiken als werkplek en je niet op te zadelen met een moeilijk opzegbaar handelshuurcontract.
    De potentiële huur van het handelspand is € 750/maand.
 
  • Ben je investeerder en heb je interesse om ook de buur te kopen, dit is mogelijk. Geef ons een seintje en we bezorgen je hier extra informatie over.
 
  • Wat betreft het asbestattest dienen enkel de golfplaten van het tuinhuis verwijderd te worden.
 
  • De elektriciteit van het appartement is quasi in orde, 3 van de 4 opmerkingen heeft de eigenaar al aangepast.
 
  • De elektriciteit van het handelspand is quasi in orde. Gezien er geen functie aanwezig was in het pand op het moment van de keuring, is dit de grootste opmerking.

Het potentieel van de handelsruimte


Om je het potentieel te duiden van het handelsgelijkvloers hebben we op basis van 2 bestaande foto's een ontwerp laten maken van hoe de ruimte een nieuwe invulling kan krijgen. Wij kozen voor een bureau met gemeenschappelijke ruimte en achteraan enkele eiland desks, maar uiteraard kies je zelf de aankleding. Droom alvast weg van jouw eigen werkplek in het centrum van Lievegem!
 

De vastgoedonderneming bv